ISAB 30 ÅR!

ISAB 30 ÅR!

ISAB 30 ÅR!

?WOW vilken kväll?

Tack till alla som var med och firade att ISAB fyllde 30 år och gjorde det till en alldeles fantastisk kväll ? Kenneth Tjernström värmde upp oss, Småstadsliv fick oss att brista ut i skratt och Niklas Frisk med Partyakuten rockade oss genom hela kvällen och natten ?

Men vi firade inte bara 30 år som företag utan ordnade även, till minne av ISAB´s grundare Göran Magnusson, en auktion och insamling till Barncancerfonden. Vi fick ett resultat som ingen ens hade kunnat drömma om. ETTHUNDRANITTIOFYRATUSENFEMTIO KRONOR!!!
Ni läste rätt 194.050:- samlades in från Er som var där.
Vilka anställda, kunder, leverantörer och vänner vi har ?
Det här visar att allas hjärtan verkligen är på rätt ställe ❤️

Återigen stort TACK och med detta avslutar vi med Görans mantra:
– Ingenting är omöjligt, det löser vi och vi kommer nu.