ISAB 30 ÅR!

ISAB 30 ÅR!

?WOW vilken kväll?

Tack till alla som var med och firade att ISAB fyllde 30 år och gjorde det till en alldeles fantastisk kväll ? Kenneth Tjernström värmde upp oss, Småstadsliv fick oss att brista ut i skratt och Niklas Frisk med Partyakuten rockade oss genom hela kvällen och natten ?

Men vi firade inte bara 30 år som företag utan ordnade även, till minne av ISAB´s grundare Göran Magnusson, en auktion och insamling till Barncancerfonden. Vi fick ett resultat som ingen ens hade kunnat drömma om. ETTHUNDRANITTIOFYRATUSENFEMTIO KRONOR!!!
Ni läste rätt 194.050:- samlades in från Er som var där.
Vilka anställda, kunder, leverantörer och vänner vi har ?
Det här visar att allas hjärtan verkligen är på rätt ställe ❤️

Återigen stort TACK och med detta avslutar vi med Görans mantra:
– Ingenting är omöjligt, det löser vi och vi kommer nu.